Vliegvakantie

Op vakantie met het gezin of liever een adults only met uw partner?

Bekijk ook zeker wekelijks de nieuwste last minutes heet van de naald. Wees er snel bij want OP = OP

TUI LAST MINUTES 

TUI PROMOTIONS

RIU TOPPERS

 

  • Het is weer tijd voor... onze Last Minutes
     

    Vertrek in juliVertrek in augustusVertrek in de herfstvakantie

PEGASE

Wij wensen er u attent op te maken dat Pegase sinds vorig jaar volledig onafhankelijk en rendabel is. U kunt bij hen nieuwe boekingen maken. En is dus niet geïnfecteerd door het faillissement van Thomas Cook.

Al dertig jaar ervaring, expertise en een hart voor luxereizen

 

UPDATE THOMAS COOK

Dinsdag 23/09/19

THOMAS COOK BELGIË LAAT DINSDAG 24/9 GEEN KLANTEN VERTREKKEN
Deze avond is Thomas Cook België geïnformeerd dat Brussels Airlines sommige vluchten voor de Thomas Cook klanten morgen 24/09/2019 niet meer zal uitvoeren.

Thomas Cook België betreurt het enorm dat als gevolg van deze beslissing de vakanties van alle klanten ( eender welke carrier) die dinsdag 24/9/2019 zouden vertrekken niet kan doorgaan.

Alle pakketvakanties van Thomas Cook zijn verzekerd via het Garantiefonds Reizen.

De klanten van wie er een gsm nummer/noodnummer in de boeking staat, kregen een SMS met deze boodschap. Indien er geen gsm nummer/noodnummer in de boeking staat kregen jullie een mail.

Bedankt voor jullie begrip.

 

Maandag 22/09/19

Op deze zwarte maandag: het faillissement van Thomas Cook International.

Het Belgische Thomas Cook (en Neckermann) filiaal is tot op heden operationeel. De geplande vertrekken worden uitgevoerd net zoals de terugreizen.
Wat betreft de boekingen via Duitsland (via rtk International) met Thomas Cook en Neckermann is de situatie gelijkaardig als in België. Zowel heen- als terugreizen worden uitgevoerd door de maatschappij. Nieuwe boekingen worden ook hier momenteel niet aanvaard.

Voor Jet Tours (het Franse Thomas Cook) betreft het jammer genoeg de onmiddellijke stopzetting van de activiteiten.
Als u met hen boekte via onze partner TourCom is uw geld veilig. Vanaf er meer informatie is hieromtrent houden wij u op de hoogte.

Wij wensen er u attent op te maken dat Pegase sinds vorig jaar volledig onafhankelijk en rendabel is. U kunt bij hen nieuwe boekingen maken.

Wat te doen met uw dossiers bij Thomas Cook ?

Momenteel worden alle reizen gegarandeerd door Thomas Cook. Reizigers kunnen hun vakantie vervolmaken en de vertrekken van vandaag zijn uitgevoerd.

  • Stel uw klanten gerust, waardeer hun vertrouwen in uw kantoor en volg hun dossier nauwkeurig op.
  • Wees geduldig, gezien de complexe situatie kan de communicatie langer duren dan gewenst. Dit is een nooit eerder geziene situatie.
  • Indien Thomas Cook zijn taken niet meer kan uitvoeren hou er rekening mee dat het Garantiefonds instaat voor de repatriëring van uw klanten. Diegenen die dan nog moeten vertrekken zullen kunnen terugvallen op het Garantiefonds voor de uitvoering van de reis of voor een terugbetaling. Tot op heden is er nog geen gebruik gemaakt van het fonds.

 

 

 

 

Bij vragen , aarzel niet om uw Travel Expert Peggy Van de Perre te contacteren op het nummer 0468/157199

Contact opnemen