Voetbalreizen

Voetbal is passie, Voetbal is emotie…

Dat hebben velen ,waaronder ook mezelf ervaren tijdens de laatste 2 weken van onze strijdende Rode Duivels tijdens het WK 2018.

Kalinigrad was een persoonlijke onvergeetbare ervaring en ook op de markt te Beveren Waas met het grote scherm was de ambiance enorm groot. Helaas hadden onze Duivels niet dezelfde honger, tactiek en het geluk dat er bij hoort om een finale te spelen. Frankrijk won de game stijlloos maar ze zijn wel finalist.

Toch trots op ons nationaal team en uiteraard gaan we voor niet minder dan de finale plaats op het EK in 2020 en ja ook het WK in 2022 in Qatar.

Volg op deze website de mogelijke voetbalreizen en buitenlandse matchen voor de voorrondes.

Als enorme nationale voetbalfan  zoek ik graag de beste en meest budgetaire combinaties voor u uit zodat het vertier ook nog ruim genoeg marge heeft. 🙂

Zelf heb ik mijn ticket voor de finale en 1/8 finale reeds geboekt en ben ik men een kleine groep fans  klaar om onze jongens naar de overwinning te roepen in Wembley deze zomer.

Wie zin heeft onze groep te vervoegen, geef gerust een seintje. Ook zoek ik graag een op uw maat offerte voor alle andere matchen.

Opgelet: internationaal paspoort, reisverzekering en eventueel visum behoren tot de extra kosten  voor Sint Petersburg of Moskou(+- 250EUR)

Uiteraard kunnen de spelers en de entourage ook terecht voor de luxueuzere segmenten in de rubriek exclusieve reizen

Aarzel niet mij te contacteren voor meer info.

 

U kan steeds terecht voor jouw trips naar de grootste voetbalploegen in Europa: FC Barcelona, Chelsea FC, AC Milan, Liverpool, Bayern München, Real Madrid, PSG, Manchester United…Transport, hotelovernachtingen, tickets, eventuele excursies: voor alles kan gezorgd worden. Ik bied pakketten aan voor iedereen.

Aarzel dus niet om uw wensen kenbaar te maken. Ik giet ze in de juiste vorm naar ieders budget.

Contact opnemen