Voetbalreizen

Voetbal is passie, Voetbal is emotie…

Dat hebben velen ,waaronder ook mezelf ervaren tijdens de laatste 2 weken van onze strijdende Rode Duivels tijdens het WK 2018.

Kalinigrad was een persoonlijke onvergeetbare ervaring en ook op de markt te Beveren Waas met het grote scherm was de ambiance enorm groot. Helaas hadden onze Duivels niet dezelfde honger, tactiek en het geluk dat er bij hoort om een finale te spelen. Frankrijk won de game stijlloos maar ze zijn wel finalist.

Toch trots op ons nationaal team en uiteraard gaan we voor niet minder dan de finale plaats op het EK in 2020 en ja ook het WK in 2022 in Qatar.

Volg op deze website de mogelijke voetbalreizen en buitenlandse matchen voor de voorrondes.

Als enorme nationale voetbalfan  zoek ik graag de beste en meest budgetaire combinaties voor u uit zodat het vertier ook nog ruim genoeg marge heeft. 🙂

Zo is er 99% zekerheid dat de match in Rusland zal doorgaan in St Petersburg op 16/11/2019. U kan al vlucht en 5* hotel boeken vanaf 450 EUR/pp in het stadscentrum bij uw Travel Expert Peggy van de Perre.

Opgelet: internationaal paspoort, reisverzekering en visum behoren ook tot de extra kosten (+- 250EUR)

Uiteraard kunnen de spelers en de entourage ook terecht voor de luxueuzere segmenten in de rubriek exclusieve reizen

Aarzel niet mij te contacteren voor meer info.

 

U kan steeds terecht voor jouw trips naar de grootste voetbalploegen in Europa: FC Barcelona, Chelsea FC, AC Milan, Liverpool, Bayern München, Real Madrid, PSG, Manchester United…Transport, hotelovernachtingen, tickets, eventuele excursies: voor alles kan gezorgd worden. Ik bied pakketten aan voor iedereen.

Aarzel dus niet om uw wensen kenbaar te maken. Ik giet ze in de juiste vorm naar ieders budget.

Contact opnemen