Over Peggy
Peggy Van de Perre

Travel expert

Naast het ‘zoek het zelf maar uit’ online boeken op internet en de vastgeroeste aanpak van traditionele reisbureaus bestaat er nog een derde weg:   Travel Experts. Dit unieke concept kent in het buitenland al jarenlang groot succes. Sinds 2007 zijn de Travel Experts ook in ons land aan een opmars bezig. Voor u als reiziger biedt dit concept alleen maar voordelen.

Wie is uw Travel Expert?

Uw Travel Expert Peggy Van de Perre is zelfstandige reisagente te Beveren Waas die een trouw klantenbestand bedient in uw regio. Achter de schermen kan zij rekenen op alle nodige administratieve en logistieke ondersteuning van een internationaal actieve reisorganisator, nl Travel Experts te Antwerpen.

Door de vele studiereizen zijn haar specialisaties o.a.: Voetbalreizen,Groepsreizen en Exclusieve reizen maar ook voor citytrips, gezinsvakanties en cruises kan u zeker bij haar terecht met haar kennis.

Elke Travel Expert garandeert een persoonlijke, deskundige en klantgerichte aanpak waarbij het nakomen van gemaakte beloftes centraal staat.

Dankzij  intensieve trainings- en opleidingsprogramma’s – aangevuld met verschillende studiereizen – behoort deze  ervaren Travel Expert tot de top van all-round reisadviseurs in België. Door de onderlinge nauwe samenwerking heeft ze ook voor zeer gespecialiseerde reisverzoeken het juiste antwoord in huis.

Voor welke soort reizen kunt u bij uw Travel Expert terecht?

Uw Travel Expert vult elke reisbehoefte gericht in. Wilt u snel een citytrip boeken, een wintervakantie, een zomerreis of een unieke rondreis à la carte? Alles kan. Zo is Peggy Van de Perre  dé specialist in Exclusieve reizen,Spanje, USA, voetbal- en groepsreizen en citytrips. Voor elke reis biedt zij kwaliteit aan uiterst voordelige voorwaarden. Lees meer over deze voordelen.

Wat tijdens uw reis?

Voor de reis draagt uw Travel Expert de volledige verantwoordelijkheid dat alle boekingen en reservaties 100% in orde zijn. Ook tijdens de reis zelf blijft uw Travel Expert bereikbaar.

In noodsituaties staat zij achter de schermen 7 dagen op 7, 24 uur op 24 voor u klaar om meteen in te grijpen. Zij is ook aangesloten bij het Garantiefonds Reizen.

Hoe verloopt de samenwerking met uw Travel Expert?

Travel Experts streven naar een vertrouwelijke klantenrelatie op lange termijn. Tijdens een eerste persoonlijke kennismaking brengt Peggy uw reisverwachtingen in kaart. U spreekt met uw Travel Expert af waar en wanneer u dit wenst.

Op basis van dit eerste gesprek werkt uw Travel Expert een persoonlijk voorstel uit op maat. Dit bespreekt u opnieuw persoonlijk of het wordt – volgens de gemaakte afspraken – per e-mail overgemaakt. Uw vertrouwde Travel Expert staat elke reis opnieuw tot uw beschikking om een onweerstaanbaar reisvoorstel uit te werken.

Uw Travel Expert regelt wat u maar wilt. Moet er een taxi klaarstaan tijdens uw aankomst? Wenst u een huurauto? Zijn er nog transfers nodig? Wilt u al bezienswaardigheden boeken? Hebt u nood aan de juiste annulatie- of reisverzekering? Binnen de à la carte totaalservice past het allemaal. Begin alvast te dromen met een voorproefje van onze eindeloze reismogelijkheden.

Eindelijk een flexibele mobiele reisagent aan huis en de oplossing voor wat u al lang zoekt.

MIJN MOTTO:

Als klant bent u mijn koning maar als Travel Expert ben ik uw koningin!

Vriendelijke groeten, Meilleures salutations, Kind regards

Peggy van de Perre-Vissers
Travel Expert regio Waasland